Vi håber at I nyder sommeren eller i hvert fald prøver på det.

Vi har det sidste års tid haft rigtig travlt med at finde balancen i forhold til at kunne nå vores mål – at være samlingspunktet for Danmarks it kompetencer.

Det har været hårdt at starte op, men det går rigtig godt hos Kalto, vi oplever løbende gode tilbagemeldinger fra kunder og fra konsulenter omkring konceptet og hvordan der er masser af potentiale til at kunne mere.

Det synes vi jo grundlæggende også, derfor er vi i gang med en ny og forbedret version af Kalto.dk, vi har hørt hvad I har sagt og indfører derfor over det næste års tid en hel del af de forslag vi har fået fra jer – Tak for feedback i øvrigt.

Der kommer løbende til at være en udbygning af muligheder og tilbud på Kalto.dk, men vi vil gerne fremhæve to af dem til at starte med:

Nu med fastansatte it kompetencer
Vores overordnet mål er at vi skal være samlingspunktet for danske it kompetencer, det betyder både fastansatte og freelancere, derfor udvider vi Kalto til også at indeholde fastansatte it kompetencer for dermed at gøre det endnu mere attraktivt for virksomhederne at søge deres egne kompetencer.

Det betyder at du fremover vil kunne finde både fastansatte og konsulenter hos os.

I forbindelse med det kan vi også om kort tid løfte sløret for en ny stor samarbejdspartner, men mere om det senere.

Projektopslag
Vi har fået en del ønsker fra kunderne om at man også kan lave opgave opslag i forbindelse med freelance konsulenter så det indfører vi også i den nye version.

Ud over dette, er Kalto blevet mere fleksibel da vi skifter teknologi der betyder at vi nemmere og hurtigere kan tilpasse løsningen efter jeres ønsker og kundernes behov – Bliv endelig ved med at komme med forslag på info@kalto.dk.

Der kommer til at være travlt på Kalto i det næste års tid og vi ser frem til at vi kan vise jer alle sammen Danmarks samlingspunkt for IT kompetencer i nærmeste fremtid.

En lille sneak peek for hvad du kan vente:
Kalto version 2