Købs Information

Nedenfor kan du læse generel information om at handle hos Kalto. Vi opfordrer dig til at læse vores handelsbetingelser, da det kan hjælpe dig til at være tryg ved at handle hos Kalto. Her finder du f.eks. vores købsvilkår, leveringsformer, fortrydelsesret samt garantier og service.

Aftaler og kontrakter med Kalto indgås normalt på dansk, men kan forekomme på oprindelsessproget, hvis data er hentet via tredjepart. Vores hjemmeside www.kalto.dk opdateres løbende.

Virksomhedsinformation

Telefon: 42421113

Åbningstider
Mandag til fredag: 10.00 til 15.00
Lørdag / Søndag: Lukket

E-mail
info@kalto.dk

Postadresse
Kalto ApS, Vermundsgade 38E, 2 sal. Tv. 2100 Kbh Ø
CVR/SE-nr. 35868399
Købsvilkår hos Kalto

Priser
Vores priser kan ændres af omstændigheder, som Kalto ikke råder over, f.eks. valutaudsving eller ændret moms. Alle priser er inklusiv  moms.

Betaling Faktura
Fakturaen kommer med posten eller e-mail i løbet af få dage. Når faktura er betalt, vil du modtage den bestilte vare og blive informeret via e-mail eller post. Faktureringsgebyr på p.t. 50 kr.

CVR-nummer
I forbindelse med din registrering anvender vi dit CVR-nummer for at kontrollere din kreditstatus og din adresse. De kreditoplysninger, vi får, registreres ikke i nogle offentlige registre og er altså ikke synlige for andre firmaer eller personer.

Fortrydelsesret / Hvis du fortryder dit køb
Du har ingen fortrydelsesret, når du handler hos Kalto. Dette skyldes den øjeblikkelige levering af vores service.

Fortrydelsesretten gælder alle varer på vores hjemmeside.

Tilbagebetaling
Sker snarest muligt og senest inden 30 dage.

Hvis du har betalt ved at modtage en faktura: Du bedes sende os det kontonummer, du ønsker betalingen indsat på.

Hvis du betaler med kreditkort: Pengene tilbageføres til dit kreditkort.

Reklamationsret
Når du handler hos Kalto, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du kan få pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejl ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis.

Garantier og service
Intet køb er afsluttet, førend du som kunde er helt tilfreds. Når du handler hos Kalto, kan du altid føle dig tryg, takket være vores garantier og serviceydelser.

Nyhedsbrev
Når du opretter dig som bruger på Kalto, er du automatisk abonnent på vores nyhedsbrev. Du vil automatisk modtage det første nyhedsbrev, og i det kan du vælge, om du fortsat vil abonnere på nyhedsbrevet.

Kalto konsulentforsikring
Der kan tilkøbes en konsulentforsikring på samtlige konsulenter. Den gælder i 12 måneder fra og med indkøbsdatoen ved tegning fra konsulent og gælder for den periode projektet forgår for leverancens kunder.

Konsulentrådgivning og -ydelser
Kalto leverer information om konsulenter og deres ydelser. Kalto anbefaler, at konsulenten angiver korrekte informationer, og at de altid arbejder efter bedste evne, men Kalto kan på ingen måde stilles til ansvar, for den opgave konsulenten yder, eller konsekvenserne af de fejl konsulenten måske forårsager.

Ved konkurs
Hvis Kalto mod forventning skulle gå konkurs, kan Kalto ikke garantere tilbagebetaling af eventulle ubrugte ydelser.

Force majeure
Kalto er fritaget for påtale for at undlade at opfylde sine forpligtelser ifølge denne aftale, hvis forsømmelsen skyldes udefrakommende omstændigheder, se nedenfor, og denne omstændighed forhindrer, vanskeliggør eller forsinker udførelsen.

Fritagende omstændigheder kan være bl.a. myndigheders foranstaltninger eller forsømmelse, ny eller ændret lovgivning, konflikt på arbejdsmarkedet, blokade, brand, oversvømmelse, sabotage eller ulykker af større omfang. I force majeure indgår myndighedsbeslutninger, som påvirker markedet eller produkter negativt, f.eks. restriktioner i indikation, advarselstekster, salgsforbud etc.

Øvrigt
Vi politianmelder alt bedrageri og dataindbrud/hacking samt forsøg på disse. Vi forbeholder os retten til at afvise din ordre eller ophæve dit køb i tilfælde af, at vi har grund til mistanke om bedrageri, dataindbrud og/eller andet misbrug af vores hjemmeside.

Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl.