Kalto certifikatet er en kvalitetssikring af konsulenternes baggrund og den deler vi selvfølgelig gerne.

Et Kalto certifikat går kort sagt ud på at vi følger op på konsulenternes referencer og sikrer at oplevelsen med konsulenten har levet op til forventningerne.

Certifikatet kan ses på konsulentens profilbillede, samt øverst på dennes profil.

Vi tilbyder i øjeblikket at certificere vore konsulenter gratis da vi i samarbejde med Ditek, Prosa og akademikerne har iværksat en praktikant ordning i et forsøg på at skabe nogle muligheder for lediges netværksudvidelse og opgradering af mulighederne for at komme videre i konsulent job.

Hvis kunden har lyst til og mulighed for, at anbefale konsulenten til andre kunder giver vi dem med et Kalto certifikat muligheden for at komme med en udtalelse på konsulentens online profil, samtidig med at de, hvis det ønskes, kan vise deres kontakt oplysninger så der kan følges op med en yderligere samtale omkring konsulenten.

Vi har hos Kalto hele tiden haft total transparens som mål for vores formidling af IT kompetencer, dette både i markedsføring af konsulenter, men også i forbindelse med de omkostninger der kan være forbundet med indkøb af eksterne kompetencer.

Vi har som mål at gøre det nemmere og billigere for små og mellemstore virksomheder at finde eksterne kompetencer og derfor kan man gratis finde sin konsulent hos Kalto. Det eneste det kræver er at man opretter sin virksomhed på Kalto.dk og skriver os en mail på info@kalto.dk. Så godkender vi din virksomhed og tildeler dig samtidig en række klip så du kan se kontaktoplysningerne på din næste konsulent.

Vi har forstået at vise virksomheder ikke kan arbejde med en model som vores og har derfor, i gennemsigtighedens tegn, lavet en række tilføjelser til vores forretningsmodel.

Gratis modellen.

I opretter en profil, kontakter os på info@kalto.dk og efter godkendelse af jeres virksomhed tildeler vi jer en række klip til kontaktoplysninger på konsulenterne.

Derefter kan I søge og finde jeres næste konsulent ganske gratis

 Betalings modellen.

Vi har forståelse for at man som virksomhed kan have en række retningslinjer der skal overholdes omkring indkøb og leverandør aftaler. Vi har derfor lavet en række produkter der skal gøre det nemmere, men samtidig billigere at bruge vores konsulenter.

Det er vigtig at fortælle at alle disse produkter frivillige og kan tilkøbes enkeltvis eller som en samlet pakke.

  • Rekruttering – Vi har fuld forståelse for at man ikke nødvendigvis har tid til eller forståelsen for den søgning der skal laves på Kalto.dk, derfor tilbyder vi at finde din næste it kompetence – Prisen vil være 3% af konsulentens timepris og faktureres løbende i projektets forløb.
  • Fakturering – Vi ved at leverandør aftaler kan være besværlige og at der derfor kan være et ønske om kun at oprette Kalto som leverandør og vi derefter selv må håndtere fakturering med konsulenterne. Prisen for en faktureringsservice vil være 3% af konsulentens timepris og faktureres løbende i projektets forløb.
  • Forsikring – Vi ved, hvilke konsekvenser det kan have for jer, når tingene går galt. Derfor er det vigtigt at være godt dækket, så du har økonomisk tryghed uheld eller skade. Prisen vil være 4% af konsulentens timepris og faktureres løbende i projektets forløb.

Vi ønsker jer allesammen en fantastisk dejlig dag og I er selvfølgelig velkomne til at ringe til mig hvis der er spørgsmål til ovenstående.

Med venlig hilsen

Martin B. Lauritsen

Mail: mbl@kalto.dk

tlf: +45 4242 1112