For vores kunde i Københavns området søger vi en lead udvikler/agil projektleder, som brænder for fodbold og generelt er en stor sportsnørd.

Skal du være  med til at bringe fodbolden til nye  højder og sætte talentet i  førersædet?   

Kundens  kerneområde handler om fodbold og sammensætning af klub  miljøet og udvikling af talentprofiler i  fodbold klubber, derfor er det meget vigtig  at du brænder for  sport og specielt  fodbold.

Vi leder efter en profil til fastansættelse, opgaven starter med videreudvikling og koordinering af udviklings opgaver i det eksisterende team. Det forventes, at du vil indgå i temaet som lead udvikler og vil være med til at bringe forretningen videre. 

Kunden arbejder med Microsoft .Net.

Du kommer til at arbejde i et ungt, hurtigt og engageret team med 5 ansatte i Danmark samt 5 off-shore udviklere.

Virksomheden er en start-­up virksomhed med et sundt økonomisk  fundament og en flad  organisationsstruktur. Dit fokus skal  derfor være at  få tingene til at virke på  tværs af komponenter og med fokus på fungerende  løsninger.

Da kunden arbejder med at  udvikle løsningen efter kunden behov, er der brug for at kunne optimere arbejdsprocesser og udviklingsmetoder. Du til selvfølgelig få stor mulighed for at præge udviklingen af både virksomhed og projekter, og der vil derfor også være gode muligheder for at påvirke din fremtidige rolle i  virksomheden.

I takt med at projektet udvikler sig vil dine opgaver blive mere projektleder relaterede.

Kunden forventer en medarbejder med højt drive og engagement og lead developer profil.

Virksomheden tilbyder et energisk miljø og en spændende arbejdsdag for den dedikerede fodbold nørd og kan samtidig tilbyde den helt rigtige lønpakke til den rigtige ansøger.

Er du den næste kollega, der skal være med til at bringe virksomheden, fodbold og talenter til nye højder?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Martin B. Lauritsen fra Kalto, på 42421112, eller sende dit CV til Mbl@kalto.dk.