Kaltos nye ansigt

Kalto har siden vi startede, arbejdet på at gøre det nemmere og billigere at finde sit næste IT talent og nu har vi taget endnu et skridt.

Vi startede med at vise vores freelance konsulenter frem, med alle deres kompetencer, timepris og kontaktoplysninger.

Det eneste det krævede, var at man oprettede sin virksomheds profil og så var der direkte kontakt til den konsulent man skulle bruge.

Og det var gratis…

Jobsøgende og Dimittender – Vi har nu taget næste skridt og har i samarbejde med Prosa og DI digital valgt også at åbne op for at man kan søge sit næste fastansatte it talent på Kalto.dk og har derfor åbnet vores portal for jobsøgende og dimittender og vil bruge de næste måneder på at få fyldt IT talenter i database.

Opgave opslag – Vi har samtidig også åbnet for at man som virksomhed kan sætte sin næste opgave på Kalto.dk og dermed få vores IT talenter til at komme til jer i stedet. – Skriv til info@kalto.dk for at høre mere, eller opret dig med det samme på Kalto.dk og sæt dit opgave op i dag.

Over det næste par måneder vil vi begynde arbejdet med at markedsføre Kalto.dk som den fremtidige indgangsvinkel til IT talent rekruttering til de små og mellemstore virksomheder.

Vi har arbejdet hårdt sammen med DI digital og Prosa gennem de sidste knap 18 måneder og vi glæder os derfor til at kunne gøre det endnu nemmere at være virksomhed og endnu nemmere at være jobsøgende og freelancer.

Vi glæder os til at begynde arbejdet med at få de jobsøgende oprettet på Kalto og ikke mindst at få lov at vise de danske virksomheder en agil og overskuelig tilgang til rekruttering af IT talenter.

Vi har hele tiden haft den indstilling at hvis man selv laver arbejdet, så skal det ikke koste noget – det fortsætter vi med.

Så Kalto er stadig gratis – Både søgning af IT-talenter og opgaveopslag

Det kræver bare at man opretter en profil.

Har i som virksomhed brug for hjælp til rekruttering, så ring til os eller skriv på support@kalto.dk, så finder vi en løsning der dækker jeres behov.

Vi arbejder på at gøre Kalto.dk til samlingspunktet for IT kompetencer i Danmark og vi har derfor en del nye tiltag i løbet af året der kommer.

Kompetenceudvikling – Vi vil over af de næste par måneder derfor også begynde på samarbejdet med en række virksomheder omkring kompetence udvikling af IT talenter og vi ser derfor også frem til at kunne præsentere disse tiltag for jer og skulle du være den der sidder på det Kalto mangler, så kontakt Martin B. Lauritsen – mbl@kalto.dk og hør om vi sammen skal gøre de danske IT kompetencer endnu mere talentfulde.

Vi glæder os til at gøre det nemmere og billigere for jer at finde jeres næste IT talent.

Med venlig hilsen Kalto