Hjælp til rekruttering?

Hvorfor bruge Kalto?

Det er der flere gode grunde til.

  • Hurtig rekruttering via vores database
  • Solidt indblik i og erfaring med IT branchen
  • Tætte relationer og samarbejde med Brancheorganisationerne
  • Stærkt netværk til ekstern søgning
  • Try and Hire i forhold til Jobsøgende og Dimittender
  • Måske markedets bedste pris – 10.000kr. for rekruttering via vores database og maks. 25.000kr. for rekruttering eksternt. og det bedste af det hele – finder vi ikke jeres næste talent, så koster det ingenting.

Vi ved at tiltrækning af de rigtige IT talenter er vigtigt for dig og din virksomhed og for at give dig den bedste rådgivning handler det om indsigt og erfaring med IT branchen. Vi arbejder derfor  tæt sammen med brancheorganisationerne for at forstå hvor og hvordan vi skal finde jeres næste IT talent.

Vores tilgang er baseret på jeres behov og ønsker. Rekruttering handler ikke kun om tekniske kompetencer, men i høj grad også omkring forståelse af den kultur der er i den eksisterende medarbejdergruppe. Den rigtige kandidat har altså ikke kun de rigtige tekniske kompetencer, men er også rekrutteret så implementeringsfasen i virksomheden er så hurtig og effektiv som muligt.

Vi tilbyder derfor at lave en personprofil af de kandidater som har de rigtige tekniske kompetencer, for at tilsikre at de også passer ind i virksomheden og medarbejder gruppen på de kulturelle og sociale områder.

Personprofil af jeres kandidater vil koste 4500kr. pr kandidat

Som IT talent formidler er det vores pligt at sætte os ind i vores kunders IT-relevante forretning.

Det kan vi fordi vi har.

  • Mere end 20års erfaring med It branchen og virksomhedsledelse
  • Solidt samarbejde med Brancheorganisationerne herunder DI digital og Prosa
  • Solidt samarbejde med uddannelsesinstitutionerne herunder DTU og ITU

Vi brænder for IT talenter, ikke kun formidling, men også udvikling. Kalto arbejder ikke kun med at hjælpe dig med at finde kandidater, vi arbejder også med at udvikle vores IT talenter så de kan blive den rigtige kandidat for dig.

Hvorfor rekruttere hvis man kan udvikle.

Oftest er det i virksomhedens talentbase at man kan finde det rigtige talent. Det kræver måske  lidt kompetenceudvikling, men du kan spare en masse tid og penge på at skulle integrere en ny medarbejder i virksomhedens arbejdsgange og processer.

Tag en snak med os omkring kompetenceudvikling af dine eksisterende medarbejdere, vi samarbejder med nogle af Danmarks førende udbydere af kurser og uddannelser