Hjælp til jobsøgning

Kalto drejer sig om kompetence formidling af IT Talenter, men det drejer sig også om at få vores talenter til at fremstå bedst muligt til samtalerne.

Vi tilbyder derfor forløb til den jobsøgende hvor vi kigger på de forskellige aspekter i jagten på drømmejobbet.

  • Personlige afklarings forløb
  • Den rigtige ansøgning
  • Et godt CV.
  • Forberedelses til jobsamtalen.

Personlige afklaringsforløb:

Personer, der er afklarede med deres situation og ved, hvad de vil, er altid mere attraktive for arbejdsgivere.

Når du ved hvor du vil hen er det bare at lægge en kurs mod målet. Motivation er en stor del af jobsøgningen og ved at finde ud af målet, er det oftest et spørgsmål om at få sat motoren igang.

Vores afklaringsforløb er til dem som måske mangler målet eller motivationen til at nå det. Vores afklaringsforløb hjælper med at finde det og motivationen til at gøre noget ved det. Vi hjælper til at du kommer på den rette hylde.

Den rigtige ansøgning:

Sender du den rigtige ansøgning med det rette indhold?

Måske får du ikke det rette budskab frem, måske siger du for meget, eller for lidt? Den der læser din ansøgning kan måske ikke se dig i stillingen, fordi du fylder ansøgningen med alt for meget unødvendig information.

Vi kan hjælpe dig med at få det væsentlige frem og dermed sende den rigtige ansøgning.

Et godt CV.

Rekrutterings ansvarlige bruger mindre end et minut på at læse dit CV. Finder de ikke det, de søger, læser de ikke videre, og de læser aldrig din ansøgning. Vi hjælper dig med at skrive et godt CV, der fører til, at ansøgningen bliver læst.

Forberedelses til jobsamtalen. 

En god jobsamtale lægger fundamentet til et samarbejde, som måske kommer til at vare i mange år. Det handler om kemi og det handler om at at mødes bygge relationer.

Husk at du allerede er valgt på baggrund af dit CV. Det betyder, at de mener, du er egnet til stillingen og resten handler om kemi.

 

 

Kontakt os for at høre mere om hjælp til jobsøgning her