Oftest stillede spørgsmål hos Kalto

Se om du ikke kan finde svar på dine spørgsmål her, ellers er du velkommen til at kontakte os.

Q: Er Kalto gratis
A: Ja, søgning efter IT talenter på Kaltos hjemmeside er fuldstændig gratis. Der er en række tilvalgsydelser som er forbundet med omkostninger, men formidlingen af IT talenter er uden omkostninger for virksomheder og vores IT talenter.

Q: Hvorfor skal jeg lave så langt et CV
A: Kalto er baseret på søgeord. Så det du søger kan du finde. det er derfor vigtig at man i sit CV. får beskrevet alle sine kompetencer og desuden fremstår bedst muligt når man bliver fundet.

Q: Må jeg godt lave links når jeg opretter min profil
A: Kalto er til for at hjælpe it konsulenter og medarbejder finde det rigtig match med en virksomhed eller en opgave i forhold til deres kompentancer, det er derfor okay at lave links til tidliger projekter, men det er ikke okay at lave links til egen virksomheds hjemmeside og reklamere for din virksomhed på Kalto.

Vi vil løbende sætte flere spørgsmål og svar ind, men hvis ikke du finder svaret er du velkommen til at kontakte os på support@kalto.dk

3 hurtige til konsulenten om Kalto

 1. Det er gratis for dig.
 2. Kunden er din, ikke vores. Du undgår bindingsperioder og tabt fortjeneste.
 3. Kalto tager et beløb for formidling og intet andet. Kunden betaler kun dig for dit arbejde. Du kan altså tage den pris, du mener, dine kompetencer er værd.

Opret en konsulentprofil her

3 hurtige til virksomheden om Kalto

 1. Det koster maksimalt 200 kr. at få kontaktoplysninger på jeres næste konsulent.
 2. I binder jer ikke. Hvis I vil bruge konsulenten igen, skal I ikke betale os noget. Kontakten er jeres, ikke vores.
 3. På Kalto har I mulighed for selv nemt at søge i konsulenternes profiler og selv udvælge den konsulent med netop de kompetencer, jeres virksomhed har behov for.

Opret en virksomhedsprofil her

Kalto gør det nemt

Kalto er enkelt at bruge. Vi mener, at det skal være så let som muligt at finde en konsulent. Derfor har vi valgt at samle indhold og simplificere antallet af felter og mængden af indhold, du skal tag stilling til, når du registrerer dig på Kalto.

For eksempel har vi reduceret antallet af kompetenceroller ved at samle dem i otte kategorier. Nedenunder kan du se, hvilke roller der indgår i de forskellige kategoroier:

Ledelse (ledelse, teamleder, IT-chef, projektledelse, scrummaster, productowner, forretningsanalyse, bidmanagment, programleder, driftsleder)

Jura (jurist, advokat, udbudsrådgivning, kontraktmanagement)

Udvikling (systemudvikler, søgeoptimering, programmør, udvikler, arkitekt, front-end-udvikler, back-end-udvikler, sikkerhedsekspert)

Test (system test, test management, unit test, test coordinator, quality assurance)

Drift (hosting administration, driftsupport, driftsikkerhed, infrastruktur)

Data management (business intelligence, databaseadministrator, big data management, data management)

Design (grafisk design, webredaktør, information architecture, user experience designer, information architect, user testing, usability expert, tekstforfatter)

Salg (Salgsstrategi, salgskonsulent, kanvassalg, forretningsudvikling, marketing)

Vejledning til IT-konsulenter i at udfylde profil

Din profil er den første kontakt, du har med en virksomhed. Det er profilen, der afgør om virksomheden er interesseret i videre kontakt. Brug derfor din profil til at markedsføre dig selv på den bedst mulige måde.

 1. Begynd med at udfylde trin 1 og 2. Det følgende er vejledning til trin 3.
  Udfyld din baggrundsbeskrivelse. Baggrundsbeskrivelsen er din salgstale. Det er den, der afgør om en kunde vil kigge videre på din profil. Fremhæv dine styrker, og giv en fyldestgørende beskrivelse af dine kompetencer både som konsulent og som person.Husk, at du ikke må skrive dit navn, telefonnummer, hjemmeside, email eller andre former for kontaktoplysninger i baggrundsteksten. Heller ikke navnet på din virksomhed, eller virksomheder du har arbejdet for. Når du beskriver din erhvervserfaring og dine projektreferencer, skal du heller ikke nævne virksomhedens navn. Skriv i stedet ’virksomhed’.Baggrundsbeskrivelsen kan indeholde:
 • En indledning hvor du præsenterer dig selv og dine kompetencer
 • Beskriv dine erfaringer med, hvad en virksomhed kan bruge dine kompetencer til
 • Fortæl lidt om dig selv. Profilen skal også afspejle, hvilket menneske du er. Hvad motiverer dig? Hvad brænder du for?
 • Opdel teksten i punkter, og lav overskrifter, så du skaber et godt overblik for læseren.
 • Vi vil ikke anbefale at du kopiere dine tekster fra andre sociale medier.

2. Dato er den dato, du er ledig fra.
3. Erhvervserfaring. Dette er dit CV.
4. Projektreferencer. Beskriv de projekter, du har deltaget i.
5. Vælg den eller de kompetecenceroller, der passer bedst til din faglige profil.
6. Skriv de tags, som du gerne vil have leder hen til din profil i en søgning på Kalto.dk eller andre søgemaskiner.

Husk, at uploade et opdateret og professionelt billede af dig selv. Det skal være et profilbillede, der ikke bliver brugt andre steder på nettet.

Spørgsmål er velkommne på info@kalto.dk eller på telefon 42421113