Der er altid stor efterspørgsel efter IT talenter sidst på året, hvilket betyder at der skal være styr på kvaliteten af dit online CV.

Måske kunne dit CV trænge til en kærlig hånd, Kalto er bygget til at IT talenter og virksomheder selv finder sammen. Hos Kalto finder virksomhederne frem til deres IT-talenter ved at fritekstsøge på, men mangler dit CV indhold? Har du husket at lave en god beskrivelse af hvad du har erfaring med? Og kan virksomheden finde dig på dine kompetencer?

Nu kan du få individuel rådgivning i forhold til kvaliteten på dit CV. helt gratis.

Vi har lavet en online rådgivning der kvalitetsmåler på dit CV. og fortæller dig hvad du skal gøre for at fremstå så attraktiv som muligt.

Kaltos nye CV. optimeringsfunktion viser dig 3 vurderings muligheder ud for hvert af de punkter du kan udfylde på din profil på Kalto.dk

Her er vores vurderinger
godHvis du ser et grønt logo, har du et rigtig godt udgangspunkt. Du har opfyldt de grundlæggende krav til et godt CV, men du skal stadig holde dit CV opdateret løbende og sørge for at fornye dine projektreferencer og kvalifikationer.

middelVed det gule logo, er der plads til forbedringer, du kan læse detaljerne i rapporten for at se hvad du skal forbedre for at opfylde minimumskravene, derudover skal du huske at løbende opdateret din profil og sørge for at dine nyeste kvalifikationer bliver skrevet ind i dit CV.

forbedringsmulighedRødt logo, så skal du lave nogle forbedringer til dit CV. Du kan læse i rapporten, hvad du kan gøre for at forbedre dit CV. Kalto er baseret på fritekst søgning så hvis du har fået en rød vurdering så opfylder du dermed ikke grundkravene, hvilket betyder at der er meget lille chance for at dit CV bliver fundet ved en søgning.

Sådan gør du:

  • Log ind på Kalto eller opret dit CV
  • Se din overordnet vurdering af dit CV på din profil side, og kig efter dette logo:
    kvalilogo
  • Se en detaljeret anbefaling ved at trykke på logoet for din overordnet vurdering. (Er du ny bruger skal du lige gemme dit CV først)
  • Ret til med de anbefalinger der er beskrevet specifikt for dit CV.

Vi håber at I alle finder den opgave, job eller virksomhed der passer til lige præcis til jer.