Om Kalto

Kalto.dk er en åben IT-talent database, hvor virksomheder kan finde og kontakte deres næste it kompetence direkte, uden mellemled og ekstra omkostninger for hverken virksomheder eller konsulenter.

Kalto har nu Danmarks største IT-konsulentportal, og vores konsulenter er blandt de bedste på markedet. og vi arbejder på at blive den største database for rekruttering af alle IT kompetencer

Det er simpelt

Vi har gjort det simpelt for dig. Det eneste du skal gøre er at søge efter de kompetencer du har brug for, finde de relevante konsulenter og så kan du selv ringe eller skrive til dem direkte.

Vi kan også hjælpe
Kalto er gratis, men da vi ved at det ofte kan være svært at finde rundt i de teknologiske muligheder, tilbyder vi, sammen med vores IT talenter, også at hjælpe jer med at finde frem til den rigtige person.

Er der brug for det, kan vi lave en klar beskrivelse af jeres projekt, hvorefter vi sammensætter den rigtige konsulentgruppe og forbereder jeres interne projektansvarlige eller projektgruppe. I får den rene pris på den eksterne konsulent, en besparelse der kan give luft til flere og større projekter.
Kontakt os her for at høre nærmere.

Med Kalto kan I som virksomhed dermed optimere processen i forbindelse med jeres kommende projekt. Den optimering betyder færre timer og mere for pengene.

Hvorfor Kalto?

Grunden til at vi har skabt Kalto er enkel. Vi vil skabe en gennemsigtig model for, hvordan virksomheder finder deres IT-talenter. Vi ved at rekruttering af it kompetencer, og de udgifter der er forbundet med dette, kan optimeres kraftigt. Samtidig ønsker vi at øge beskæftigelsesmuligheden for selvstændige konsulenter, jobsøgende og dimittender.

Bruger man et af de eksisterende konsulentbureauer, kan det koste 15-40% i tillæg til konsulentens timepris eller op til 250 kr. ekstra pr time. På et projekt der løber over tre måneder, er det 120.000 kr. blot på at formidle kontakten. Ofte presser bureauerne konsulenten ned i pris for at kunne lægge deres egen pris til, uden at det går ud over deres salg. Går en konsulent 100 kr. ned i timeløn i tre måneder, mister han 50.000 kr. Det er et stort tab for en lille selvstændig.

Et rekrutteringsforløb løber hurtigt op i 60.000kr pr ansat, hos Kalto kan man finde sin næste kompetence gratis. Hvis man har brug for hjælp, rekrutterer vi for dig. Rekrutterer via vores database er prisen 10.000kr pr. ansat og skal vi eksternt er prisen 1000,- kr. pr. brugte time, men aldrig over 25.000kr.

Finder vi ikke din næste kompetence er der ikke nogen regning til dig.

Ja, det er gratis at oprette en profil

Hos Kalto er det altså gratis at oprette både en talentprofil og en virksomhedsprofil og finde eller få opgaver gennem kalto.dk. talenternes profiler er synlige for virksomheder, og virksomheden udvælger selv den kompetence de ønsker kontaktoplysninger på. Vi mener at vores it talenter kender deres kompetencer bedst, og derfor også sælger dem bedst.

For at give vores IT-talenter og virksomheder de bedst mulige vilkår og skabe en god og gnidningsfri arbejdsproces, tilbyder vi desuden hjælp og rådgivning til bl.a. projektopstart, kontrakter, rekruttering, fakturering og forsikringer.

Alle eksperter er enige om, at fremtiden kræver flere it talenter. Vi vil formidle disse talenter. Det er der mange, der har gjort før os og stadig gør. Vores ambition er at lave en løsning, der ikke bare er billigere men også bedre.

Kalto er vores måde at gøre det på.

Du er altid velkommen til at kontakt os:

Kalto Aps
Vermundsgade 38E, 2. th.
2100 København Ø
Telefon : 42421113
E-mail : info@kalto.dk
CVR : 35868399

Åbningstider:
Mandag til fredag: 10.00 til 15.00
Lørdag / Søndag: Lukket

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked